opc_loader

Over de Stadsfles:

De Stadsfles is gemaakt van gerecycled glas en wordt mede door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vervaardigd. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de MVO-gedachte (maatschappelijk verantwoord ondernemen)  Daarnaast is het drinken het van water heel gezond! Bestel jouw duurzame stadsfles bij je favoriete winkel. Deze vindt je onder het hoofdstuk Verkooppunten.
 

Duurzaam in gebruik en productie:

De Stadsfles heeft als beoogd doel, dat er meer kraanwater gedronken wordt. Door standaard De Stadsfles op tafel te zetten tijdens de borrel of het avondeten, hopen we dat het normaal gaat worden en dat we onbewust meer water gaan drinken. In Nederland hebben we het beste kraanwater van heel Europa. Das best wel iets om trots op te zijn. Een opvallend weetje : voor 1 liter cola is ca 3 liter water nodig. Hiermee is ook het drinken van water niet alleen gezond, maar bespaart dus ook nog eens een keer drinkwater door het alleen al te drinken.

Glas is één van de makkelijkst te recyclen materialen. In Europa wordt ca 73% van al het glas gerecycled. Daarnaast is er minder energie nodig bij de vervaardiging van nieuwe producten van gerecycled glas. Een mooie win-win situatie. Mooi om eens bij stil te staan als je glas in de glasbak gooit.
 

Bestellen:

Heb je een (kado)winkel, makelaarskantoor, restaurant of wil je de stadsfles als relatiegeschenk bestellen voor klanten of relaties? Maak dan een zakelijk account aan en bekijk de prijzen en bestel hier online.

Per stuk is De Stadsfles verkrijgbaar voor € 6,95 via de verkooppunten.