OVER DE STADSFLES

De Stadsfles is gemaakt van gerecycled glas. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de MVO-gedachte (maatschappelijk verantwoord ondernemen)  Daarnaast is het drinken het van water heel gezond! Bestel jouw duurzame stadsfles online of bij je favoriete winkel. 
 

Duurzaam in gebruik en productie:

De Stadsfles heeft als beoogd doel, dat er meer kraanwater gedronken wordt. Door standaard De Stadsfles op tafel te zetten tijdens de borrel of het avondeten, hopen we dat het normaal gaat worden en dat we onbewust meer water gaan drinken. In Nederland hebben we het beste kraanwater van heel Europa. Das best wel iets om trots op te zijn. Een opvallend weetje : voor 1 liter cola is ca 3 liter water nodig. Hiermee is ook het drinken van water niet alleen gezond, maar bespaart dus ook nog eens een keer drinkwater door het alleen al te drinken.

Glas is één van de makkelijkst te recyclen materialen. In Europa wordt ca 73% van al het glas gerecycled. Daarnaast is er minder energie nodig bij de vervaardiging van nieuwe producten van gerecycled glas. Een mooie win-win situatie. Mooi om eens bij stil te staan als je glas in de glasbak gooit.

 

De Stadsfles is onderdeel van De Mdina Heeten B.V.

Dorpsplein 5

8111 AN Heeten

KVK: 65304241

 

Privacy policy

Algemene voorwaarden